Γαλακτοκομική Κρήτης

Σελλιανό

Σελλιανό

Σελλιανό

Αποτελεί το κύριο προϊόν της εταιρίας μας.Ακολουθώντας την επιθυμία των καταναλωτών, δημιουργήσαμε ένα ιδιαίτερο τυρί,μαλακό και πλούσιο σε γεύση και άρωμα. Παράγεται από φρέσκο, αιγοπρόβειο γάλα το οποίο συλλέγεται καθημερινά. Ωριμάζει τουλάχιστον δύο μήνες και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο και άλλα θρεπτικά συστατικά. Οι ετήσιες παραγόμενες ποσότητες ξεπερνούν τους τριακόσιους τόνους ετησίως, με προορισμό όλη την Κρήτη, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σε επιλεγμένα καταστήματα. Διατίθεται στην αγορά σε συσκευασίες των: 17Kg, 10Kg, 5Kg, 950g και 450g. Μπορεί να καταναλωθεί συνοδεύοντας πληθώρα φαγητών, σε σαλάτες ή σνακ.

Διατροφική αξία:
Αποτελεί πηγή ενέργειας (266 kcal/100g), λίπους (22,4%), πρωτεϊνών (14,8%), ασβεστίου και βιταμίνης D συστατικών απαραίτητων για την φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Η υγρασία του είναι max 62% και το αλάτι max 1,9%.


Στις ιδόκτητες εγκαταστάσεις μας των 750 m2 επεξεργαζόμαστε πάνω από 1500 τόνους γάλακτος ετησίως.Υπάρχει ειδική μονάδα βιολογικού καθαρισμού, σύγχρονη μονάδα ελέγχου προϊόντος με ειδικές αναλύσεις και εξειδικευμένο προσωπικό που συμβουλεύει καθημερινά τους παραγωγούς για την δημιουργία άριστης πρώτης ύλης.
Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε.

Πληροφοριες Επικοινωνιας

  • Σελλιά ,Αγίου Βασιλείου ,Ρέθυμνο Κρήτης ,Τ.Κ. 74060
  • selliano@otenet.gr
  • Τηλ: 28320 31795

Newsletter

Copyright © 2018 - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ

Scroll to Top